Klankconcert

Ervaar helende klanken

Wil je diep ontspannen? Bij een klankconcert ervaar je helende klanken en laat je spanning los. De trillingen van metalen klankschalen, kristallen klankschalen, sjamanendrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereld-instrumenten nemen je mee op een sjamanistische reis. Je ligt op een comfortabele matje om het helende effect te versterken. Jan-Willem en Caroline  bespelen instrumenten begeleid door sjamanistische zang. Na het concert krijg je een kopje thee. Voor data en locatie´s kijk bij  Agenda.

KLankconcert
Klankschalen bij een klankconcert

Zelf een gratis klankconcert ontvangen ?

Organiseer dan zelf een klankconcert voor minimaal 6 extra personen en regel een geschikte de locatie. Leuk voor een verjaardag, personeelsuitje, kinderfeest, of familiedag. De klankconcerten zijn voor groepen van alle leeftijden. De richtprijs voor een groep is ongeveer 20 euro per persoon, bij een minimumgroepsgrootte van 6 personen.
Een klankconcert duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur afhankelijk van de doelgroep.
Enthousiast? Vul het contactformulier in, we bellen je dan terug om te overleggen.

Klankconcert in de zorg

Voor ouderen, dementerenden of mensen met een beperking is een klankconcert een heerlijke ontspanning. Waar het soms lijkt of communiceren niet meer mogelijk is blijken de klankschalen dit weer mogelijk te maken. Mensen worden blij, je ziet ze als het ware opleven.
Regelmatig houden we concerten  of workshops bij instellingen of hospices. Wil je ook eens kennismaken en bespreken wat de mogelijkheden zijn? Kijk  dan eens op onze website Klank in de Zorg. Of neem contact met ons op.

Locaties
Wij werken regelmatig op locaties in Ede, Wageningen, Renkum, Veenendaal, Rhenen, Elst, Amerongen, Doorn, Driebergen, Oosterbeek, Arnhem en Nijmegen.
Eigenlijk op alle locaties in Nederland. Wij houden een straal van 60 km rond Wageningen aan.
Omdat we ook een locatie in Markelo hebben. Werken we ook regelmatig in Lochem, Laren, Markelo, Holten, Delden, Rijssen, Bathmen, Raalte, Gorssel, Jopse, Almen, Vorden, Kranenburg, Zutphen en Deventer. In deze regio houden we een straal van 25 km rond Markelo aan.