Agenda

 • zo
  06
  jan
  2019

  Rode Tent

  17.00 - 22.00

  Witte Wind, Morel 9 (achterom) Wageningen
  Vrije bijdrage, maar minimaal 10 euro
  Graag van te voren aanmelden.

  Minimum aantal deelnemers: 2
  Maximum aantal deelnemers: 10

  Duizenden jaren geleden deelden vrouwen lief en leed rond nieuwe maan. Hier werden rituelen uitgevoerd, verhalen verteld en kennis rond geboorte en geneeskrachtige kruiden doorgegeven. Een plek van zusterschap. Geïnspireerd  op het boek van Anita Diamand 'de Rode Tent' zijn er vandaag de dag wereldwijd Rode Tenten ontstaan die plek geven voor vrouwen van alle leeftijden, allerlei komaf, met allerlei beroepen, met welke huidskleur dan ook. De hedendaagse rode tent is een fijne 'women only' plek. Een warm, rood aangeklede ruimte waar vrouwen samenkomen en waar even niets hoeft. Een plek voor het delen van verhalen, luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar. Er worden geen oplossingen of adviezen gegeven, het gaat om werkelijk gehoord of gezien te worden. Dat is heling.

  Geliefde vrouw, wat je achtergrond, huidskleur of leeftijd ook is. Je bent welkom!

  We starten om 17.00 met een pot-luck diner. Dus neem zelf iets te eten mee, dan delen we samen van wat er is. Tot 19.30 is er tijd om informeel bij te praten. Vanaf 19.30 start het programma.  
  Wat neem je nog meer mee? Slofjes of warme sokken, en een lekker kussen om op te zitten. 

  Bijdrage: 10,00 euro
  Als dat voor jou teveel is, neem dan even contact op. Het moet voor iedere vrouw mogelijk zijn om een Rode Tent te bezoeken. We vinden dan vast een andere oplossing.