Agenda

 • vr
  14
  dec
  2018

  Klankconcert

  20.00 - 22.00

  Yogacentrum  Sunya
  Haagsteeg 4, Wageningen (op de bovenste etage) 
  Bijdrage: € 20,-. 
  Graag van tevoren aanmelden

  Studenten: 5 euro korting op vertoon van studentenkaart.

  Minimum aantal deelnemers: 8

  Wil je diep ontspannen?

  Laat je verwennen met een klankbelevingsconcert. Je ervaart helende klanken en je komt diep in je lichaam en laat spanning los. Je wordt ondergedompeld in een bad van helende klanken waarin je heel diep ontspant en gemakkelijk stress kan loslaten. De trillingen van Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, sjamanendrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereld-instrumenten nemen je mee op een innerlijke  reis.
  Je ligt op een matje om het helende effect te versterken. Jan-Willem en Caroline bespelen instrumenten begeleid door sjamanistische zang. Een klankmassage werkt diep en kan een lange nawerking hebben. 
  Het klankconcert duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 20.00 uur. Kom rond kwart voor acht alvast binnen zodat je rustig je plek kunt innemen en ontspannen begint. Na het concert is het nagenieten met een kopje thee. 
  Neem warme sloffen en een dekentje mee om het comfortabel te maken. Als je een favoriete eigen yogamat hebt, neem die dan vooral mee. 
  In de ruimte zijn matten, dekentjes, schapenvachten om het je comfortabel te maken. Zorg voor gemakkelijke kleding en warme sokken. Neem je liever je eigen favoriete yogamat of dekentje mee, dan is dat natuurlijk prima. 

  Yogacentrum Sunya – Haagsteeg 4