Stil vallen

De afgelopen maanden zijn enerverend voor ons geweest. In oktober ontstond er ineens hartfalen bij Jan-Willem waardoor een opname in het ziekenhuis nodig was. Daarna ontstonden er andere klachten waarvoor we meerdere specialisten in het ziekenhuis bezochten. Naar nu blijkt heeft Jan-Willem een zeldzame spierziekte die al langer aanwezig is, maar zich nu progressief aan het ontwikkelen is. Op dit moment is er een onderzoek gaande wat gaat uitwijzen welke variant van deze spierziekte Jan-Willem heeft. Wat we nu al weten is dat de mobiliteit achteruit zal gaan en er ook andere klachten zullen komen.
Het is een hele klap voor ons; slecht nieuws dat nu een plekje mag gaan krijgen. Eerlijk gezegd komt de rustige corona-tijd ons goed uit; tijd om naar binnen te gaan; tijd om onze ‘wonden te likken’. We weten niet of we dit jaar nog tot klankconcerten of drumcirkels gaan komen. Niet alleen vanwege corona, maar omdat het even zo voelt. ‘Leven vanuit je hart’ is voor ons een belangrijk motto, het staat ook op de homepage van onze website. Het betekent voor ons nu tijd voor rust en heling; het hart moet eerst geheeld worden. Áls we zover zijn zullen we je weer berichten via een nieuwsbrief.
We wensen je in de tussentijd het allerbeste. Zorg goed voor jezelf, luister naar je hart; neem tijd voor rust, meditatie of een wandeling in de natuur.