Ontmoeting, relatie en samenwerking

 

Het is bijna 1 mei, in de natuurjaarfeesten een belangrijke datum; het feest van Beltane. In de natuur gaat alles bloeien en groeien. Het is dan ook het feest van bloei en vruchtbaarheid. Een feest dat in Keltische tradities ieder jaar gevierd werd met bijzondere rituelen. Het kan ook nu een inspiratiebron zijn die ons verbind met Moeder Aarde, de Kosmos en elkaar.

In het najaar van 2007 ontmoetten Jan-Willem ter Balkt en Caroline Sleurink elkaar op de opleiding ‘Spiritueel Werker’ van Aurora in Brabant. Ze leren elkaar hier kennen in een bijzondere setting; bij de lessen in intuïtieve ontwikkeling en sjamanisme, ademsessies (transformational breath) en voice dialoque. Diepgaande regressies brengen hen terug naar vorige levens waarin ze elkaar kwijtraakten. Het verklaart waarom er een liefdesvonk overspringt en ze nu nog steeds samen zijn.
De diepe werking van het opleidingsprogramma is een grondige basis voor hun relatie en werk. In 2010 starten Jan-Willem en Caroline met Witte Wind, praktijk voor klankhealing en sjamanisme, met een workshop met klankschalen en wereldinstrumenten. Een collectie die nog steeds groeit en een sound die alsmaar rijker wordt. Instrumenten die verbonden zijn met culturen van over heel de wereld. Jan-Willem en Caroline raken steeds meer onder de indruk van de verbinding die er is tussen de aarde, de kosmos, tussen mensen en de natuur. In de loop van de tijd gebruiken ze steeds vaker rituelen uit deze sjamanistische inspiratiebronnen. Er ontstaan drumcirkels, healing song cirkels, despacho ceremonies, retraites en een rode tent. Het zijn eenvoudige concepten met een diepe werking.
Naast al die concerten en workshops kun je ook individueel voor een klankhealing of coaching bij hen terecht. De methodes uit de  basisopleiding zijn inmiddels aangevuld met individueel opstellingswerk, innerlijke familie en Human Design. Centraal staat nog steeds ‘Leven van uit je hart en contact met je gevoel’.

www.happiness4all.nl

Voor de Happiness4all-nieuwsbrief schreven we dit stukje net voor 1 mei over onze ontmoeting, relatie en samenwerking.