Is het even te veel?

Na een drukke werkdag rijdt ze in de auto weer naar huis. Er is weer een hoop gebeurd op kantoor. Ze voelt de drukte in haar hoofd, en flitsen van gesprekken komen terug. De manager die vanochtend zei ‘Wil je die rapportage nog even nakijken, het moet morgen echt klaar zijn’. Een collega vertelde: ‘Ik voel me helemaal niet goed bij al die veranderingen, ik trek het niet meer’.  En vanmiddag bij de koffie-automaat, ‘we moeten gewoon doorgaan; even goed doorwerken, ik heb een hekel aan die collega’s die het erbij laten zitten.’
Ze ziet het allemaal aan haar voorbij trekken. Ook al kan ze het schijnbaar allemaal goed managen. Al die emoties van anderen, het doet toch een hoop met haar. Het brengt haar in haar hoofd en verwart. Wat voelt ze nu eigenlijk zelf?
Toch is zij na het werk vrolijk in haar auto gestapt, heeft ze de radio aangezet en zingt ze gezellig mee.
Nu even stoppen, het stoplicht staat op rood. Ze zet de auto stil en in zijn ‘vrij’; even de radio uit. Ze merkt nu pas dat het even veel is, en dat ze totaal niet weet waar ze zelf ‘echt’ zit. Ze voelt zich niet geaard en verward, in het hoofd.

verkeer

Ineens bedenk ze wat ze geleerd heeft een paar weken geleden: even klank maken, en afstemmen op wat er in mij is. Het is heel eenvoudig, ze opent haar mond en maak de A-klank: Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Ze voelt gelijk haar voeten warm worden en de energie door het lijf naar beneden stromen. Er komt een traan uit haar ooghoek rollen, want wat is het eigenlijk allemaal veel.

En toch…. haar hart is weer open, en het lijf is aanwezig. Ze is in het hier en nu!
Wow wat heerlijk om weer terug te zijn.
Het stoplicht springt op groen, en ze kan weer verder.

 

Afstemmen op jezelf en klank maken kan je heel goed helpen om even te aarden en jezelf weer helemaal te voelen, zodat je weet waar je bent. Het is heel eenvoudig en je kunt het overal doen. Nou ja, misschien niet in een volle treincoupé: maar zelfs dan werkt het ook, ook al doe je het in jezelf.

Witte Wind gebruikt klankhealing met stem bij individuele sessies, klankconcerten en Healing Songs.
Bij een workshop Healing Song stemmen we ons af in een meditatie en zingen we met elkaar een Healing Song. Daarna zingen we voor elkaar individueel. Als ontvanger mag je aangegeven wat je graag wil ontvangen en waar je hart voor openstaat. Op zo’n avond ervaar je een diep bewustzijn, en kun je de droomtijd ervaren.

Wil je ook eens ervaren hoe het is? Probeer dan ook eens te ‘klanken’. En mocht je een diepe heling willen ontvangen. Maak dan een afspraak voor een individuele sessie of kijk in de agenda voor een Healing Song of Klankconcert.

klankschalen in de natuur DEF